Vytvořte si svou vlastní stránku s inzeráty

Pro naše registrované uživatele jsme připravili stránku, na které se zobrazují všechny jejich aktuální nabídky. Na této jedinečné www adrese najdete veškerou inzerci, která je v dané chvíli aktivní a podali jste ji po přihlášení ke svému uživatelskému účtu. Do tohoto okamžiku jste si mohli své inzeráty najednou prohlédnout pouze po přihlášení a nikdo jiný tuto možnost neměl. Nyní je přehled o vaší inzerci veřejně dostupný a na jednom místě se komukoliv zobrazí vše co nabízíte.

stranka uzivatele

Podobu adresy a nadpisu můžete jednoduše změnit v nastavení svých uživatelských údajů. Tuto možnost najdete po přihlášení pod položkou “Změna osobních údajů” nebo když přímo na své stránce kliknete na tlačítko “Upravit tuto stránku”. Pak už stačí jen přepsat zadanou hodnotu do požadovaného tvaru.

zmena udaju

Každý uživatel má unikátní adresu své stránky. Pokud si při změně vyberete název, který už používá někdo jiný, systém vás na to automaticky upozorní. Provedené změny se projeví okamžitě po uložení.

K čemu je to dobré?

K tomu, abyste se mohli pochlubit případným zájemcům celou svou nabídkou :). Tou správnou motivací ke koupi pro ně totiž může být i úspora na poštovném při objednávce více věcí od jednoho prodávajícího. Adresu, na které návštěvníci našeho serveru najdou vše co nabízíte, můžete jednoduše sdílet na sociálních sítích, poslat emailem nebo se na ní kdokoliv může dostat přes odkaz v detailu některého z vašich inzerátů.

Věříme, že tato nová možnost přinese zájemcům snazší přístup k inzerátům konkrétního uživatele a díky tomu i více poptávek a uskutečněných obchodů pro nabízející. Pokud máte zájem o svou vlastní stránku a nemáte u nás ještě svůj uživatelský účet, stačí se zdarma zaregistrovat a můžete začít přidávat inzeráty.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *