Avízo 2014. Jaký byl uplynulý rok?

Od začátku roku 2015 už nás dělí jen pár dní provoněných cukrovím a strávených ve vánoční pohodě. V posledním letošním příspěvku se, jako již tradičně, ohlédnu za uplynulým rokem a připomenu změny, kterými server Avízo.cz a naše inzertní noviny prošly. Nechybí ani čísla ze statistik návštěvnosti, která ukazují, jaké oblibě jsme se u vás v roce 2014 těšili.

Od letošního roku můžete za všechny služby na našem serveru platit kreditem. Stačí být registrovaným uživatelem a nabít si u nás svou virtuální peněženku. Tento způsob platby vám zajistí nejrychlejší zpracování objednávky a můžete jej použít třeba k TOPování inzerátu. V mnoha rubrikách jsme letos tento oblíbený způsob zviditelnění vašich nabídek výrazně slevnili. Volit jakoukoliv možnost platby už není nutné u našeho nového hlídacího psa, který je od letoška zdarma. Pokud nechcete, aby vám utekly zajímavé inzeráty, je tato služba určena právě vám.

K editaci inzerce už u nás nově není nutná registrace. Pro úpravu inzerátu si postačí zapamatovat heslo zadané při podávání. To ale neznamená, že se už registrace nevyplatí. Naši registrovaní uživatelé mají stále hned několik výhod. Od letošního roku je to navíc kromě výše zmíněné platby kreditem, také vlastní stránka s inzeráty. Úpravu má za sebou i náš katalog firem. Nové podoby se dočkal jako poslední z našich sekcí. Starý design tak zůstává pouze v přehledu některých služeb přihlášených uživatelů. Tyto stránky čeká změna vzhledu v průběhu roku 2015.

Několik změn přinesl končící rok i našim inzertním novinám. Stále rozšířujeme distribuční síť, takže Avízo si můžete zdarma vyzvednout na více místech. Pro mimoostravské zájemce jsme otevřeli nové pobočky pro příjem inzerce v Opavě, Havířově a Frýdku-Místku. Nejdůležitější a pro naše inzerenty jistě i nejpříjemnější změnou v roce 2014 bylo razantní snížení cen za soukromou i komerční inzerci.

Statistiky
Od 1. ledna navštívilo server Avízo.cz přibližně dvanáct milionů uživatelů. Každá návštěva průměrně trvá sedm a půl minuty a prohlédne si přes třináct stránek. Celkově tak bylo v tomto roce zobrazeno více než 158 milionů stránek.

Děkujeme vám za přízeň, kterou jste nám v uplynulém roce věnovali. I v tom nadcházejícím se budeme snažit naše služby nadále zlepšovat. Pomáhají nám k tomu i vaše názory a připomínky, o které se s námi můžete podělit prostřednictvím našich stránek na sociálních sítích Facebook, Google+ nebo Twitter. Své podněty nám můžete posílat i prostřednictvím formuláře při podávání inzerátů nebo se kdykoliv obrátit na naši helpline.

Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *