5 nejkurióznějších inzerátů z našeho archivu

Někdy narazíte na vtipné inzeráty nad kterými zůstává rozum stát. V některých případech je jasné, že je autor nemyslel vážně. Jindy to ale tak úplně jasné není.

Ať už naše uživatele vedlo k napsání následujících inzerátů cokoliv, určitě jsou velmi neobvyklé a byly vybrány mezi pětici nejzvláštnějších nabídek/poptávek, které se kdy na našem online bazaru zobrazily.

Malá prsa

„Ahoj, možná se to bude zdát hodně divné, ale tak co. Zkusit se má všechno a já už nevím jak jinak…. Jsem mladá a trápí mě malá prsa! Vím, že si na plastiku nikdy nenašetřím a proto to zkouším touto cestou. Pokud má někdo z Vás zájem udělat mi radost (vím, že existují i důležitější věci) a trápí Vás nadbytek peněz, můžete mi operaci zaplatit. Nechci nějaká mega prsa, jen normální po kterých už konečně nebudu vypadat jako „kluk“. Pokud toto někoho zaujalo tak napište. Nemám však zájem o vtipálky a jiné co se snaží jen urážet! Toho jsem si vytrpěla už dost!“

Hledá se dobrodruh

„Hledá se zaměstnanec do začínajícího podniku. Jedná se o práci velmi nebezpečnou, a proto bude i dobře finančně ohodnocena. Zkušenosti z minula jsou vítány. Fyzická zdatnost je podmínkou. Náplní práce je starat se o draky. Zajišťovat jim stravu, hlídat jejich vejce, trénovat je a samozřejmě je i prodávat případným zájemcům. Sídlit budeme pravděpodobně v Rumunsku. Ale buďte připraveni cestovat. V případě zájmu se ozvěte“

Jedlík

„Navařili jste pro návštěvu, která nepříjde? Hledáte někoho kdo by Vám zadarmo snědl Vaše téměř kazící se potraviny? Potom už nemusíte hledat dál, protože problém máte vyřešen. Jsem 24 letý jedlík s dravou chutí k jídlu. Jím všechno a jím rád. Mou silnou stránkou je pozvat se k Vám domů a sníst vše co uznáte za vhodné. Poradím a navrhnu změny Vašeho stolování a vaření. Pracuji 4x denně po 3hod. intervalech od 9-18 h“

SPOLEČNÍKY – REVOLUCIONÁŘE

„mezi 25-35roky, pro založení nové politické strany s body programu : omezení práv exekutorům, zdanění platů politiků, zrušení nemorální dědické daně, trestní odpovědnost za špatně zadané zakázky,ad.
MÁTE JIŽ TAKY TOHO DOST?!! NĚCO S TÍM JEŠTĚ LETOS UDĚLÁME!!“

Dveřník v soukromém objektu

„Hledám spolehlivého, zodpovědného, diskrétního, fyzicky nikoli však sexuálně zdatného muže na otevírání a zavírání dveří v soukromé vile v Chlumčanech. Možno i jako přivýdělek pro vitálního seniora.“

Do redakce se bohužel nedoneslo, jestli slečně někdo vytouženou operaci zaplatil, zda se našemu jedlíkovi podařilo vybílit někomu lednici nebo jestli si v Chlumčanech stále musí otevírat dveře sami. Dvě věci ale víme. Dobrodruh pro nebezpečnou práci s draky se hledá stále a taky se evidentně nenašel dostatek revolucionářů, co by s tím ještě letos něco udělali :).

Na našem serveru najdete celou rubriku věnovanou kuriózním inzerátům. Pokud si chcete podobný inzerát podat nebo sháníte kuriózní věci, pak jste na správném místě.

Narazili jste někdy na podobný inzerát? Přišel vám ještě zvláštnější než ty z našeho výběru? Podělte se s námi v diskuzi pod článkem.

Pokračování:
Kuriózní inzeráty: Díl druhý

Který z inzerátů vám připadá nejkurióznější?

  • Jedlík (35%, 73 Hlasy)
  • Hledá se dobrodruh (25%, 52 Hlasy)
  • Malá prsa (21%, 43 Hlasy)
  • Dveřník v soukromém objektu (14%, 30 Hlasy)
  • Společníky - revolucionáře (5%, 11 Hlasy)

Počet hlasujících: 209

Nahrávání ... Nahrávání ...

Komentáře 6

  • Simon

    říká:

    Co je kuriózního na potřebě revolucionářů pro vypráskání mafiánské vlády? Ale chtělo by to nejdříve několik korespondujících ANTIMAfiánských webových stránek!

  • Pitri

    říká:

    a jiné co se snaží jen urážet! Četl jsem utrácet!
    Tak si myslím proč by to nebrala, když si o to píše?
    V duchu jsem se omluvil.

  • Inna

    říká:

    Některé lide oslovuji chovatele zda by darovali štěňátko, tak proč stydět se jestli někdo chce větší prsa a nemá na to ? Hodných lidi je dost i v naše hektické době,tak držím palce at holka je najde :-)

  • děvčica z Hanééé

    říká:

    Taky chcu větší prsa:)))

  • milena

    říká:

    Bo zje tež tak uvaleny jak oni.

  • Karviňok

    říká:

    Já nechápu proč by to měly být kuriózní inzeráty. Mně připadají úplně normální :).

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *